Новини
Середа, 08 лютого 2017 15:22

Гра Mutant Football League зібрала потрібну суму на виробництво на Kickstarter

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Гра Mutant Football League зібрала потрібну суму на виробництво на Kickstarter

Схоже, що ми готові до футболу! Ні, не до Суперкубку, а до цього, брудному і жорсткого американського футболу. Гра Mutant Football League нарешті відбила свою мету в 60 000 $ на Kickstarter. А це означає, що у розробників не повинно виникнути ніяких проблем з фінальним виробництвом і випуском. Вийти гра повинна вже пізніше в цьому році (або до самого початку наступного) на консолі і платформу PC.

Спортивний симулятор продовжує справу старої гри, випущеної ще на платформу Sega Genesis, класичної Mutant Football League. У ній знайдеться місце великій кількості різних варіацій реального американського футболу, але з поправкою на мутантскую всесвіт. Ну, знаєте, всі ці вибухають міни на футбольному полі, незграбні гравці і справжня кривава бійня. Все те, що за видовищністю і напруженням пристрастей могло б змусити Роджера Гуделла і всю національну футбольну лігу відправитися відпочивати на пенсії.

Гра Mutant Football League

Кампанія на Kickstarter ще не підійшла до кінця. Свій мінімальний запит в 60 000 $ розробники відбили за 28 днів до закінчення. Так що, вони ще можуть отримати додаткове фінансування від тих, хто зацікавлений в якнайшвидшому виході божевільної Mutant Football League. З досягненням нових фінансових цілей можуть бути додані додаткові плюшки. Розробники поки не представили повний список цих булочок, але щось цікаве гравці точно можуть отримати. Особливо якщо візьмуть участь у фінансуванні гри. Вже зараз для потенційних інвесторів є безліч цікавих нагород за внесення певної суми в кампанію. Наприклад, можна створити власного гравця, отримати цілу команду MFL імені себе коханого, а також отримати ексклюзивну фігурку.

Спортивний симулятор Mutant Football League

Мінімальні системні вимоги для PC включають в себе Windows 7 (або вище), процесор від Intel Core i3, 4 Gb оперативної пам'яті, а також відео-карту   nVidia gForce 460 або краще за параметрами (з додатковими 1,5 Gb пам'яті ). Режим онлайн-мультиплеєра на двох і чотирьох гравців буде доступний.

Mutant Football League

Якщо ви виросли на Mutant Football League (як і багато хто з нас), вам буде приємно дізнатися, що проект не просто не вмер, а ще й повертається з новими силами. І виглядає по промо-роликів від розробників так, немов готовий стати успішним продовжувачем справи старої консольної гри!

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях