Новини
Субота, 22 липня 2017 10:12

Симулятор Gold Rush: The Game дозволить відчути себе золотошукачем

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
Симулятор Gold Rush: The Game дозволить відчути себе золотошукачем

Гра Gold Rush, що збирає кошти на виробництво на платформі Kickstarter, стане першим реалістичним симулятором золотошукача. Ви починаєте з базовими пристосуваннями для видобутку золота. Через деякий час в грі можна буде докуповувати більш професійне обладнання, добувати ще більше золота і стати найбагатшою людиною на всій Алясці. Мінімальна сума, за яку можна отримати повну цифрову версію гри, становить близько 15 $ на Kickstarter. А заодно шпалери для робочого столу і подяку за підтримку кампанії в титрах.

Симулятор Gold Rush: The Game

Суть гри проста: ви копаєте, промиваєте бруд, знаходите чисте золото, йдете до коваля і перетворюєте знайдене в золоті злитки, купуєте більш просунуте обладнання, а потім знову копаєте. Ігровий світ натхненний американським штатом Аляскою. Основна ставка зроблена на реалістичність: ландшафт може деформуватися, час доби і пори року змінюватися, обладнання оснащується реалістичними механізмами управління і детально промальовано, та й сам процес видобутку золота наближений до сьогодення. Крім цього є і відносний сюжет: для гри продумувалися унікальні історії, пов'язані з Аляскою.

Гра Gold Rush: The Game

Гра розроблена невеликою студією Code Horizon, заснованої в Польщі в 2014 році. Творці хотіли скомбінувати свою любов до великого машинобудування з мрією про створення унікального ігрового досвіду. При створенні гри розробники регулярно консультувалися з фахівцями в галузі машинобудування. Геймплей максимально реалістичний, але рядового гравця цей симулятор може залучити швидше проробленої графікою, ніж тонкощами видобутку золота.

Gold Rush: The Game

Режим мультиплеєра на даному етапі розвитку гри Gold Rush не планується. З самого початку вона створювалася як одиночна, тому що у розробників поки не так багато можливостей для чогось більш масштабного. Так, навіть з підтримкою користувачів Kickstarter. Зате у вересні відбудеться запуск бета-версії гри на платформі PC (не виключено, що в перспективі з'являться версії на Mac і Linux) з підтримкою ігрових контролерів від Xbox One, Xbox 360 і PS4. Коли вийде повноцінна, а не бета-версія, поки невідомо.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях