Новини
Субота, 22 липня 2017 10:15

Пригодницька гра Fight Knight перенесе вас в унікальний фентезі-світ

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
Пригодницька гра Fight Knight перенесе вас в унікальний фентезі-світ

Гра Fight Knight є міксом з дослідження підземель з видом від першої особи і швидкісного екшна. Гравцеві належить підніматися по Вежі, що з'явилася з нізвідки, дізнаватися історію головного персонажа (того самого Бойового Лицаря з назви) і намагатися розібратися, хто вороги, а хто друзі. А по шляху вирішувати головоломки, збирати артефакти і підвищувати рівень сили персонажа. Виконана гра в ретро-стилістиці, але при цьому все-таки не виглядає застарілою і здатної зацікавити тільки олдфагов.

Бойовий Лицар був гладіатором, майстром зброї. Але на арені він уже не з'являвся довгий час, що, звичайно, стало розчаруванням для його шанувальників. Однак, він знову з'явився, щоб пройти в поодинці всю Вежу. Чому саме зараз? І чому він більше не бере в руки зброю, а зустрічає перешкоди тільки кулаками? Дізнаєтеся, коли гра вийде повністю! Поки доступна тільки демо-версія, що включає в себе чотири поверхи (дві зони) і двох босів.

Пригодницька гра Fight Knight

В повній версії буде доступно більше восьми зон з унікальним сеттінгом, обстановкою, головоломками і NPC-персонажами. Битися доведеться не тільки з індивідуальними ворогами, але і з групами. Побити врукопашну буде кого! По кожному NPC, який зустрінеться на шляху Лицаря крізь Вежу, ви зможете вдарити. Одні виявляться мирними, а інші почнуть активно відповідати і обсипати своїми ударами. Зустріч з деякими ворогами потребують навичок швидкої боротьби. В процесі гри вам також буде потрібно прокачувати Лицаря і підганяти його під ваш власний стиль гри.

Гра Fight Knight

Повноцінна розробка гри Fight Knight стартувала ще на самому початку 2017 року. Але розробники мріяли зайнятися нею роками. Це проект мрії, кошти на який зараз збираються на платформі Kickstarter. І швидше за все його доведуть до пуття, а не кинуть на стадії демо-версії, незважаючи на те, що займається їм всього четверо осіб. Тим більше що для гри вже був написаний оригінальний саундтрек!

Fight Knight

Повна версія Fight Knight з'явиться не раніше 2018 року. За кампанії на Kickstarter досить вкласти близько 15 $, щоб в перспективі отримати цифрову копію або ключ в Steam. А за 20 $ додатково до гри ви отримаєте ще й оригінальний саундтрек. І в будь-якому випадку вас з подяками згаданий в фінальних титрах.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях