Новини
Неділя, 08 жовтня 2017 13:09

Мобільна гра Puzzle Fighter від Capcom доступна в умовно безкоштовному форматі

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
Мобільна гра Puzzle Fighter від Capcom доступна в умовно безкоштовному форматі

Студія Capcom випустила нову умовно безкоштовну мобільну гру Puzzle Fighter, що стала продовженням гри Super Puzzle Fighter II Turbo 1997 року. Звичайно ж, большеголовие і якісь пластикові тривимірні герої знаменитого сеттинга не замінять оригінальних піксельних. Але придивитися до мобільного пазли від Capcom варто. Тому що він краще, ніж виглядає на перший погляд.

Перед нами традиційна головоломка, поєднана з файтингом. Ігровий формат нагадує сучасний тетріс: дорогоцінні камені різних кольорів падають, утворюють лінії, зносять уже стоять самоцвіти, вибухають і далі за списком. Ви в таке напевно вже грали, вбиваючи час по дорозі на роботу. Але головоломка не просто так поєднана з файтингом і перегукується з назвою франшизи Street Fighter. Є тут супер-удари, які запускають анімацію ключових атак персонажів. І це вже вносить в гру деяку різноманітність, привертає до неї увагу.

Мобільна гра Puzzle Fighter від Capcom

Поки гра запущена тільки в деяких країнах, але реліз на весь світ відбудеться вже в цьому році. Такий запуск обумовлений концентрацією Puzzle Fighter на режимі онлайн. Традиційно, як і в звичайному файтинг, тут можна проходити самостійні місії, але набагато цікавіше мати справу з іншим живим противником (відповідного вашому рівня) на полі бою, вірно? Та й додаткові івенти тут будуть проводитися (перший уже запущений: дозволяє заробити очки на місіях, щоб в перспективі можна було отримати особливу нагороду).

Гравці зможуть обмінювати монети і кристали (внутрішня ігрова валюта) на нові удари і персонажів. Монети і кристали можна купувати за власні гроші. На то гра і умовно безкоштовна   — вкладаючись в процес фінансово, ви швидше досягнете успіху. Очевидно, що мікротранзакції на ігровий прогрес впливатимуть вельми вагомо.

Гра Puzzle Fighter від Capcom

Гра Puzzle Fighter доступна на платформах iOS і Android. І як ігрових персонажів ви отримуєте відомих героїв самих різних франшиз Capcom. Вас чекають персонажі з Street Fighter (очевидно), Mega Man, Resident Evil, Dead Rising і багатьох інших серій. Зацікавлені можуть вже починати моніторити гру в магазинах додатків!

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях