Новини
Неділя, 02 липня 2017 07:56

Головоломка Bokube збирає кошти на розробку і додаткові можливості на Kickstarter

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
Головоломка Bokube збирає кошти на розробку і додаткові можливості на Kickstarter

Барвиста інді-головоломка Bokube в форматі легкого платформера була представлена на майданчику Kickstarter. Кожен рівень передбачає нові загадки і нового головного ворога. Однією з основних цілей розробників було підтримання рівнів свіжими, незатасканним. На кожному рівні гравцеві належить знайти чотири кубика, шматочка головоломки. У міру проходження гри будуть з'являтися все нові і нові кубики. Перші вісім рівнів розробники гри представили в безкоштовному демо-форматі, завдяки чому можна спочатку ознайомитися докладніше, а потім вирішувати, чи варто вкладатися в кампанію зі збору коштів.

Головоломка Bokube

Тут ви зможете міняти ракурс камери так, як вам буде зручно. Наближати, віддаляти, переміщати. На деяких рівнях це може допомогти вирішити задачку. Всього представлено більше 70 рівнів (в тому числі заховані секретні), купа ворогів, пасток і десяток найголовніших босів. Звуковий супровід допомагає додати атмосферности кожному рівню. Вас чекає 8 різних ігрових світів, через які треба буде пройти разом з головним героєм Боку. У проміжках між рівнями вставлені кат-сцени, що показують пригоди Боку і його друзів. Без пасхалок теж не обійшлося.

Гра Bokube

Розробка проекту почалася більше року тому. З фінансовою допомогою з Kickstarter планується завершити виробництво до кінця цього року. Виглядає головоломка яскраво і привабливо. Є навіть нехитрий і милий сюжет, за яким головний герой рятує кубічних звіряток. Стежити за ним не обов'язково, але додаток до стандартної головоломці вийшло приємне.

Bokube

Головоломка Bokube вийде на платформи PC, Mac, Linux і Nintendo Switch. Якщо кампанія збере 20 000 $, розробники займуться додаванням підтримки інших консолей. При досягненні 6000 $ гра отримає VR-підтримку, при 7000 $ буде представлений додатковий ігровий світ, при 10000 $ гравцям відкриється мультиплеєрний квест. Але поки гра зібрала трохи більше 5000 $, закривши тим самим своє мінімальна вимога. Взяти участь у фінансуванні і отримати цифрову копію гри можна мінімум за 10 $, внесених в кампанію.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях