Новини
Неділя, 02 липня 2017 07:55

Симулятор будівництва поїздів Tracks The Train Set Game дійшов до комерційного релізу

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
Симулятор будівництва поїздів Tracks The Train Set Game дійшов до комерційного релізу

Не виключено, що ви вже стикалися з грою Tracks — The Train Set Game, для якої виходив безкоштовний прототип. Це симулятор створення рейкової дороги для поїзда. Безкоштовний прототип був розширений до повноцінної комерційної версії. У безкоштовному прототипі користувач міг створити дорогу для поїзда з простих дерев'яних компонентів. В повноцінної грі буде надана можливість навіть покататися по цій дорозі на своєму дерев'яному поїзді з видом від першої особи.

Для шанувальників подібних симуляторів це може здатися прекрасною ідеєю. До релізу повної версії розробники представили геймплей-трейлер, де демонструється прокладання повноцінної дерев'яної дороги. І по ньому стає ясно, що гравцеві належить не тільки прокладати дорогу, а й будувати чарівні поселення навколо неї. Також вийде не тільки викладати шлях для потяга з кубиків як в грі "Дженга", але і вибудовувати інтерактивні механізми, такі як мости і ліфти. Є, де розгорнутися!

Симулятор будівництва поїздів Tracks The Train Set Game

На сторінці гри в Steam йдеться:

— Як тільки ви побудуєте власну рейкову дорогу, ви зможете прокотитися по ній на своєму поїзді з видом від першої особи. Ви отримаєте повний контроль над своїм вагоном, зможете контролювати швидкість і напрямок, в якому він рухається. Динаміка і вага вашого поїзда також симулювати, що має змусити вас підтримувати стійкість і прийнятну швидкість транспортного засобу, що перевозить важкі вантажі.

Симулятор Tracks The Train Set Game

При бажанні можна як придумувати і прокладати власну рейкову дорогу, так і користуватися ігровими режимами і виконувати завдання. Так, наприклад, в Tracks є завдання на побудову рейкової дороги для пасажирського поїзда, яка повинна задовольняти всі міграційні потреби пасажирів. Або можна виконати завдання з побудови найбільш ефективної дороги для вантажних перевезень, яка повинна стикатися з найменшою кількістю перешкод, які змушують знижувати швидкість.

Tracks The Train Set Game

Студія-розробник Whoop Group розраховує на підтримку Steam Workshop, що здається цілком доречним. У ранній доступ повна версія відправиться вже 28 вересня.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях