Новини
П'ятниця, 23 червня 2017 12:55

Гра Castle Cats дозволить зібрати колекцію відомих персонажів-котів

Оцініть матеріал!
(2 голосів)
Гра Castle Cats дозволить зібрати колекцію відомих персонажів-котів

Головна причина встановити на свій мобільний пристрій (на базах операційних систем Android і iOS) нову умовно безкоштовну гру Castle Cats одна: тут ви отримаєте можливість збирати котів. Ні, не таких, як у Neko Atsume. Коти з Castle Cats є котячі версії популярних персонажів. Тут є кото-версія Гаррі Поттера, Джанго, Китнисс Евердін і навіть Ктулху. І всі вони борються проти спільного ворога на ім'я Pugomancer.

Суть гри дуже проста. Вам належить зібрати паті з котів і відправляти їх на місії, обмежені за часом. Місії залежать від навичок певних котів. Доступна можливість промотувати місії, тапая по екрану, але коли енергія для цього закінчиться, доведеться просто чекати. А поки ви чекаєте, можете пограти з різними чарівними котячими версіями персонажів. Наприклад, з чарівником Баррі, який був відправлений у магічну школу. І носить окуляри, а також смугастий шарфик.

Гра Castle Cats

Збирайте котів, здійснюючи внутрішні ігрові покупки або отримуючи їх в рандомних скринях зі скарбами. Спочатку ви отримуєте базового скромного кошеня. Ймовірно, ви навіть уявити собі не можете, на якого персонажа він буде посилатися. Але потім еволюціоніруете його за допомогою кристала і зрозумієте. Базовий кошеня, отриманий на самому початку, після еволюції може виявитися котячої версією Ктулху. І це буде дуже круто! Незважаючи на пухнасті тентаклі на його мордочці.

Так, основне завдання гри полягає в колекціонуванні віртуальних мультяшних котів. Чи не в сюжетній історії, не в прокачуванні. А саме в колекціонуванні. До речі, зображення з ними прямо з гри можна викладати в соціальні мережі. Для чого вони ще потрібні, як не для викладання котиків?

Игра Castle Cats

Сюжет здесь есть. Незамысловатый, заключающийся в том, что главные герои должны отправляться на миссии, чтобы спасти мир от злодея. Сюжет проигрывается в кат-сценах между миссиями. Следить за ним необязательно, потому что он всё равно ни к чему не приведёт. Зато по пути вы встретите много кошачьих версий знакомых персонажей. Игра уже доступна для скачивания в мобильных сторах.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях