Новини
Субота, 16 вересня 2017 06:27

Гра Raise the Dead дозволить експериментувати над зомбі

Оцініть матеріал!
(4 голосів)
Гра Raise the Dead дозволить експериментувати над зомбі

Якщо ви коли-небудь дивилися на зомбі з розчуленням і думками типу "Боже, ви тільки подивіться на ці гниють щічки! Так би і вщипнув", вам нарешті пощастило. Нова гра Raise the Dead дозволить вам утримувати чарівних (але все ще небезпечних!) Зомбі. І експериментувати над ними. Гра розроблена під платформу PC.

Тут вас зустрічає відкритий світ, де ви опиняєтеся одним з тих, хто вижив під час апокаліпсису. Люди у вашій реальності заражені зомбі-вірусом. Ваше завдання полягає в пошуку ліків від цього вірусу. Ви можете експериментувати над зомбі в своїй домашній лабораторії, а також дослідити сам світ, розшукуючи корисні предмети. У грі представлено кілька різних типів зомбі, серед них зустрічаються навіть перевертні і мумії. Raise the Dead нагадує гру Slime Rancher, тільки менш жорстоку. Та й істоти, яких ви збираєте і пасеться, не харчуються власними екскрементами.

Гра Raise the Dead

У вас є гармата. Використовувати її можна як для вбивства зомбі, так і для знерухомлення їх за допомогою електрошоку. Гармата дозволяє також сканувати зомбі, дізнаватися їх "технічні характеристики", такі як ім'я, вік і вагу. Це ж зброю необхідно для телепортації мертвих зомбі в сховище. Як тільки ви вбили і телепортували зомбі, ви можете використовувати його в наукових цілях. В процесі гри ви будете поступово відкривати нову інформацію, пов'язану із зараженням, отримувати апгрейди для техніки, готувати "зілля". Але час на дослідження потрібно ще заслужити. Як? Просто вбиваючи і зберігаючи все нових зомбі!

Гра з зомбі Raise the Dead

Можливостей експериментів над зомбі в грі вже зараз є безліч. Так ви можете фарбувати зомбі в інший колір, клонувати, воскрешати і навіть розмножувати їх. Деякі ігрові механіки поки здаються заплутаними, але в перспективі все може змінитися.

Творці гри Raise the Dead стверджують, що вона знаходиться на стадії супер-ранньої альфа-версії. Поки доступна тільки на itch.io (скачати ранню версію можна безкоштовно, але розробники не відмовляться від доната). На сторінці гри в Steam йдеться, що реліз відбудеться десь в 2017-2018. Коли точно, поки невідомо.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях