Новини
Субота, 08 липня 2017 16:35

Інді головоломка Kingscape з іграбельним демо і вибухаючими свинями вийде в грудні

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
Інді головоломка Kingscape з іграбельним демо і вибухаючими свинями вийде в грудні

Інді-пазл під назвою Kingscape збирає кошти на розробку на платформі Kickstarter. У головоломки вже є іграбельності демо-версія, доступна в безкоштовному порядку. Гравцеві пропонується взяти на себе роль самотнього персонажа: принца, який шукає свого батька. На шляху йому зустрінеться безліч ворогів, серед яких будуть вибухають свині, дикі качки, зомбі-збоченці і менеджери з продажу, спраглі крові. Завдання персонажа проста: перемогти їх всіх.

Ворогів багато. Але взяти і перебити їх усіх на рівні не вийде. Щоб позбутися від ворогів, треба запустити ланцюгову реакцію. Кожен новий рівень передбачає абсолютно нестабільні головоломки і можливість вирішити їх різними способами, використовуючи свої тактичні здібності. В часі ви обмежені не будете. Так як проходження рівня залежить від ланцюгових реакцій, ви можете скільки завгодно думати над своїм ходом. Вороги нікуди не смикнути. Однак, якщо ви будете обдумувати свої ходи занадто довго, на рівні може запуститися яка-небудь несподівана подія.

Інді головоломка Kingscape

Незабаром ваш інвентар поповниться не менше оригінальними предметами. Використовувати їх можна буде в своєму власному стилі, але зберігати все не вийде. Інвентар не гумовий, доведеться чимось жертвувати. Вибирайте предмети, які хочете скинути, вдумливо. Можливо, вони врятують вашого персонажа від дурної смерті. Але це не точно.

Гра-головоломка Kingscape

Всі вороги і пригоди створюються уявою вашого основного персонажа. У міру проходження гри ви зможете дізнатися, де його сім'я і як він опинився на самоті. А також чому, незважаючи на прагнення знайти батька, його підсвідомість створює таких дивних ворогів і чинить перешкоди? Випробувати гру перш, ніж вкладатися в неї, дозволить безкоштовне демо від розробників.

Гра Kingscape

За кампанії на Kicksarter цифрова копія гри Kingscape обійдеться приблизно в 13 $. За традицією, чим більше ви вкладаєте в кампанію, тим більше булочок до гри отримуєте. Так за 21 $ ви отримаєте оригінальний саундтрек і згадка свого імені в титрах. А за 55 $ & nbsp; & mdash; секретний рівень і квиток на онлайн-турнір з гри. За 111 $ вас додадуть в гру і дадуть доступ до програмного коду. Реліз на платформі PC очікується (якщо все пройде за планом) вже в грудні 2017 року.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях