Новини
Неділя, 06 серпня 2017 16:27

Гра Dragon Quest XI виходить на Заході в наступному році

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
Гра Dragon Quest XI виходить на Заході в наступному році

В Японії гра Dragon Quest XI тільки вийшла. І, щоб відсвяткувати цю знаменну подію, її творець, геймдизайнер Юджі Хоріі анонсував плани на реліз англійською мовою. На Заході гра вийде під назвою Dragon Quest XI: Echoes Of An Elusive Age. Поки точно невідомо, на які ігрові платформи відбудеться реліз, але видавець Square Enix обіцяє, що він відбудеться вже в 2018 році.

Гра Dragon Quest XI виходить на Заході

Хоріі каже:

В даний час гра локалізується на п'ять різних мов, включаючи англійську. У ній досить багато тексту, а відповідно і багато роботи над ним. Але ми робимо все, що від нас залежить і наполегливо працюємо, щоб ви змогли отримати гру якомога швидше.

Представники видавця Square Enix додають:

Більше подробиць про західну версії гри буде представлено восени 2017 року.

Серія Dragon Quest розробляється студією Юджі Хоріі Armor Project. Це рольова гра, основний Преміс якої полягає в тому, що гравець бере на себе роль головного героя і відвойовує землі з лап жахливих і потужних ворогів. Зазвичай героя супроводжує ще й компанія різноманітних супутників. Крім такого простого сюжету серію об'єднують загальний інтуїтивний геймплей, монстри, система текстового меню і багато іншого.

Dragon Quest за роки існування встигла стати культурним феноменом в Японії. Це одна з найпопулярніших ігрових франшиз, її називають навіть японської національної грою. Однак, на Заході вона до сих пір так і не вистрілила, на відміну від багатьох інших японських серій типу Legend of Zelda або Metal Gear. Попередня частина, RPG Dragon Quest X так і не отримала релізу в Північній Америці або в Європі. Основною причиною стало те, що спрямована вона була переважно на режим мультиплеєра. За останні роки на Заході успішними стали тільки деякі спін-оффи до основної серії, такі як Dragon Quest Heroes і Dragon Quest Builders.

Гра Dragon Quest XI

В Японії Dragon Quest XI вийшла на платформи PS4 і 3DS, пізніше обіцяють і реліз на Switch. Попередні матчі Dragon Quest на платформі 3DS публікувалися Nintendo в США і Європі. Залишилося дочекатися осені, а з нею і докладної інформації про західному релізі нової частини цієї культової японської франшизи.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях