Новини
Середа, 08 лютого 2017 15:18

Гра Fire Emblem Heroes заробила для Nintendo близько 3 мільйонів доларів за перший день

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
Гра Fire Emblem Heroes заробила для Nintendo близько 3 мільйонів доларів за перший день

Ще не так давно компанія Nintendo відмовлялася освоювати ринок мобільних ігор. Тепер це в минулому, чинити опір смартфонів прогресу компанія перестала, а на нас звалилася вже третя мобільна гра, заснована на консольної франшизі. Саме для Nintendo вона, правда, стала другою (Pokemon Go розробляється компанією Niantic). Це Fire Emblem Heroes для платформ iOS і Android. Новим хітом вона стала моментально: вже в першу добу з моменту релізу гра принесла Nintendo 2,9 мільйона доларів.

Так, стартувала гра вражаюче. Але з продажу вона все одно залишається на третьому місці в порівнянні з іншими мобільними гігантами від Nintendo. Super Mario Run заробила в першу добу 8,4 мільйона (при цьому вийшла вона ексклюзивно на платформу iOS), а Pokemon Go від Niantic — 10,2 мільйона. За кількістю завантажень за добу, ця гра також пасе задніх у Pokemon Go і Super Mario Run. Це не дуже дивує, адже франшиза Fire Emblem Heroes не так широко відома, як Маріо і Покемони. Super Mario Run з AppStore була завантажена в перший день релізу 6 мільйонів разів, Pokemon Go (виходила не по всьому світу відразу) набрала 4,2 мільйона, а ось Fire Emblem Heroes була завантажена всього 2 мільйони разів.

Гра Fire Emblem Heroes

Насправді, порівнювати за отриманими від користувачів грошей Super Mario Run і Fire Emblem Heroes трохи нечесно. Повну гру Mario відкрити можна за 9,90 $, тоді як мобільна новинка від Nintendo доступна для безкоштовного скачування (в умовно безкоштовному режимі). Гравець витрачається тільки на спеціальні предмети в грі. За своїм бажанням: якщо не хочете вкладатися взагалі, чи не вкладаєте.

Гра Fire Emblem Heroes, порівняння

Незважаючи на те, що гра тільки вийшла, зацікавлені вже почали намагатися обдурити систему. При установці і першому завантаженні гравець отримує рандомний набір героїв. Хороших героїв можна як отримати таким чином, так і заслуживши чесним способом під час гри. Але багато хто вже почав встановлювати, зносити і знову встановлювати, щоб зібрати собі на Рандома найпотужнішу паті.

Гра Fire Emblem Heroes від Nintendo

Нам тільки належить дізнатися, наскільки популярною виявиться гра. Але ми вже знаємо, що попереду нас чекає ще більше мобільних ігор від Nintendo, включаючи відкладену до квітня Animal Crossing.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях