Новини
Вівторок, 14 лютого 2017 08:03

У новій Zelda: Breath of the Wind повернеться один зі старих персонажів

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
У новій Zelda: Breath of the Wind повернеться один зі старих персонажів

Якщо ви шанувальник серії ігор Zelda, то ви напевно і так схвильовані з приводу виходу нової частини. Все-таки, її розробка зайняла у компанії Nintendo п'ять років. Реліз настільки очікуваний, що у англомовного видання Game Informer він став основною історією березня, цвяхом ігрової програми початку весни. Тема березня біля видання прийшла з новими зображеннями, що демонструють обстановку, яку гравці зможуть досліджувати. А також з анонсом повернення персонажа з минулих частин, який встиг полюбитися багатьом шанувальникам ігрової серії.

Схоже, що крамар Бидл (Beedle) повертається в Zelda: Breath of the Wynd. Вперше персонаж з'явився в грі   The Legend of Zelda: The Wind Waker як мандрівний по океану крамар, у якого ніколи не виходило насправді щось продати. З того моменту, як він вперше з'явився в частині Wind Waker, він миготів і в інших іграх серії. Побачити Бідла можна було в частинах The Minish Cap, Spirit Tracks, і Skyward Sword.

Гра Zelda: Breath of the Wind

На цей раз Бидл проміняв свою човен на величезних розмірів рюкзак. Схоже, що він збирається відправитися з ним у похід через Хайрул, щоб по дорозі спробувати розпродати свій товар. Справа життя Бідла завжди з ним. І роботи у нього буде багато, адже розробники нової Zelda обіцяють шанувальникам серії, що вони зможуть побачити і дослідити по грі найбільшу версію Хайрул з усіх, що вони вже бачили.

Гра Zelda: Breath of the Wind

Інші представлені нові скріншоти НЕ анонсують більше ніяких раптових поворотів і цікавих повернень. Але вони все одно вражають. Колірна стилістика всієї гри відмінно демонструється на зображеннях. На них ми бачимо безліч локацій Хайрул, що підтверджує обіцянки збільшеного ігрового світу. І цей світ сповнений дивовижних чудес.

Zelda: Breath of the Wind

Нова Zelda: Breath of the Wind виходить, як і ряд інших нових ігор від Nintendo, 3 березня 2017 року. Розрахована на консолі Nintendo Switch і Wii U. Розробка зайняла п'ять років. І кожен раз, коли виходить нова Зельда, це стає великою подією. Шанувальникам серії ігор залишилося не так довго чекати нових пригод Лінка (повне ім'я якого, за словами Шігеру Міямото, Лінк Лінк), щоб переконатися в тому, чи виправданий такий тривалий період розробки.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях