Новини
Вівторок, 14 лютого 2017 08:04

Розумні годинник Gameband розроблені спеціально для геймерів

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Розумні годинник Gameband розроблені спеціально для геймерів

Ми бачили розумні годинник від різних виробників з величезною кількістю корисних функцій. Серед них зустрічалося навіть відстеження серцевого ритму, а також купа інших дрібних, але корисних додатків. А що щодо ігор? Інтерфейс розумних годин не дуже-то підходить для того, щоб на них у щось грати. Але компанія Gameband вирішила ризикнути і випустити годинник, які потягнуть деякі ігри. Годинники теж отримали назву Gameband.

Розумний годинник Gameband

Годинники Gameband стали предметом кампанії на Kickstarter. Розробники стверджують, що сфокусований їх девайс конкретно на геймерах. На сторінці кампанії вони так і стверджують, що зібрані спеціально для тих, хто любить гри, годинник Gameband стануть потужним і необхідним девайсом. Вони працюють на одному з найбільш просунутих сучасних процесорів для носяться пристроїв, оснащені AMOLED-дисплеєм, модулями Wi-Fi і Bluetooth 4.2. Операційна система на базі Android, встановлені додатки для продуктивності також є.

Розумний годинник для геймерів Gameband

Годинники навіть сумісні з microSD, що дозволить геймерам розширити вільний простір для ігор за допомогою флешки. Заодно туди можна буде завантажити улюблену музику і купу інших корисних файлів.

Годинник для геймерів Gameband

Але знаєте, що найцікавіше з цими частинами? Це офіційна модель Atari. У неї будуть включені такі ігри як Pong і Asteroids. Поки складно припустити, як це все буде функціонувати на девайсі з сенсорним екраном, але ідея неймовірно хороша. Особливо для любителів олдскульних ігор, які шукають, на якому пристрої найкраще запустити улюблені тайтли. Само собою, інші ігри від Atari також будуть додані, включаючи класичну аркаду Centipede.

Буде доступна також лімітована спеціальна модель Terraria. Вона буде оснащена крутим шкіряним ремінцем і, само собою, грою, запустити яку можна прямо з екрану.

Мінімальну суму по кампанії розробники призначили в 75 000$, але вже майже вдвічі її відбили, зібравши 140 000$. Проект виходить успішним, попереду ще місяць на збори. Вкластися в кампанію і отримати для себе такий годинник все ще можна. Відправка готових девайсів намічається на вересень 2017 року. З урахуванням того, що Gameband працює в коаліції з Atari, сумніватися у виході таких крутих годин (які обійдуться дешевше, ніж понтові Apple Watch) годі й говорити.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях