Новини
Вівторок, 07 лютого 2017 11:57

Гра realMyst вперше виходить на платформі Android

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
Гра realMyst вперше виходить на платформі Android

Культова, улюблена багатьма і стала вже сучасною класикою комп'ютерна гра в жанрі головоломки Myst дісталася і до мобільної платформи Android. Нова мобільна гра отримала назву realMyst.

Гра realMyst на платформі Android

Гравцям належить відправитися на таємничий острів Міст (Myst Island), який вони, за словами студії-розробника Noodlecake Games, зможуть необмежено вивчати в режимі реального часу. Перед вами розкинуться прекрасні ігрові пейзажі, що розкривають різні регіони острова. Розробники стверджують, що гравці зможуть насолодитися геймплеєм і взаємодією з обстановкою також, як і в комп'ютерній головоломці.

Гра realMyst на Android

Саме на графічної складової тут багато зосереджено. Світ острова вийшов відкритим, графіка тривимірна. Можна гуляти лісом, можна прочісувати околиці будівель, а можна навіть пірнути під воду. Але, само собою, вся ця графічна пророблена принадність приходить з ціною. І фінансово, і за кількістю займаного простору в пам'яті вашого мобільного пристрою.

Гра realMyst

Гра realMyst обійдеться в 6,99 $ в магазині додатків Google Play. Важить вона близько 700 Mb. А це означає, що вам буде потрібно звільнити досить простору на своєму смартфоні або планшеті. І перед скачуванням переконатися, що підключилися до Wi-Fi точки з сильним сигналом і стабільним інтернетом. Якщо ви розщедритися, то зможете отримати абсолютно всі, що Myst на мобільному девайсі зможе вам запропонувати. Це включає в себе просунуту навігацію, де є можливість обертатися назад і бігати, а також динамічне оточення. Так, тут навіть по воді йде брижі, якщо в неї щось кинути.

Також гравця чекає фірмова тривожна музика Myst і динамічний тривимірний звук. Так що, грати варто в навушниках, щоб повністю насолодитися озвученням гри і зануритися в її таємничий світ. Заодно тут знайдеться гід з підказками для тих, хто не хоче самостійно розгадувати пазли (або просто вже втомився від найскладніших, які не виходить пройти). Не забудьте переконатися в тому, що у вас є додатковий вільний простір понад те, що потрібно на установку гри. В іншому випадку вона може працювати некоректно.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях