Новини
П'ятниця, 31 березня 2017 09:23

Головоломка Figment дозволить дослідити всі куточки людської свідомості

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Головоломка Figment дозволить дослідити всі куточки людської свідомості

Студія-розробник   Bedtime Digital Games представила свою нову гру, Figment. Це ізометрична головоломка з бойовими елементами, яка подається творцями як "музична пригодницька постановка в самій глибині людської свідомості". Гра Figment отрисовать художниками студії вручну.

Головоломка Figment

В грі ви контролюєте Дасті, колишній голос мужності людської свідомості. З ним ви зустрічаєтеся і боретеся з глибинними страхами, воюєте з нічними кошмарами і досліджуєте фрагменти свідомості. Але основне ваше завдання полягає в поверненні свідомості мужності, яке було втрачено. Кожна сцена розгортається навколо цілого ряду анимированной музики, кожна варіація якої буде визначатися завдяки тому, як ви досліджуєте ігровий світ.

Гра головоломка Figment

Перший публічний трейлер студія вже продемонструвала в кінці березня цього року. І по ньому чітко відчувається вплив легендарної японської анімаційної студії Ghibli. А ще почасти це схоже на щось, що міг би зняти Тім Бертон, запросивши на головну роль Джонні Деппа.

CEO студії Bedtime Digital Games, Клаус Педерсен, каже:

« Ми дуже раді нарешті представити Figment публіці. Ми вклали в цю гру наші душі і серця, щоб поєднати непоєднуване, як ми зробили з Back to Bed, замість того, щоб залишатися в звичній зоні комфорту. Ми жодного разу не схалтурили під час створення цієї гри. Кожна, навіть найменша, деталь головоломки була ретельно промальовані вручну. І я впевнений, що кожен гравець відчує відданість справі нашої команди, як тільки отримає гру Figment в свої руки вперше. »

Figment

Також Клаус Педерсен закликає потенційних гравців не купуватися тільки на миле графічне оформлення. І обіцяє, що в головоломці знайдуться цікаві завдання навіть для самих хардкорних геймерів. Так що, не варто думати, ніби це ще одна миленька гра, яку ви купите, але грати в неї в результаті не станете.

Ніяких точних даних про дату виходу Figment студія Bedtime поки не надає. Але повноцінний реліз планується вже в цьому році.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях