Новини
Вівторок, 28 березня 2017 15:30

Культова стратегія StarCraft буде візуально модернізована

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
Культова стратегія StarCraft буде візуально модернізована

Гра StarCaft, легендарна науково-фантастична стратегія в режимі реального часу, нарешті буде оброблена в сучасному стилі. Студія-розробник Blizzard зробила анонс релізу гри StarCraft: Remastered, яка вийде вже цього літа. І буде навіть підтримувати дозвіл екрана в 4K. Ремейк в форматі HD був представлений на конвенті StarCraft в Південній Кореї, в Сеулі, в день, присвячений безпосередньо оригінальної олдскульний грі.

StarCraft: Remastered включатиме в себе і оригінальну гру, і розширення Brood War. Обидва режими (мультиплеер і кампанія) будуть удосконалені візуально. Майк Морхайм, президент компанії Blizzard, стверджує, що саундтрек і діалоги будуть перезаписані і оновлені.

StarCraft: Remastered

До літнього релізу   StarCraft: Remastered на PC і Mac буде додана сумісність з клієнтом для робочого столу Blizzard (раніше відомим як Battle.net). Пошук соігроков в мультіплеере через клієнт буде грунтуватися на ваших ськіллу, точно так же, як і у випадку з іншими іграми Blizzard   — Overwatch і Heartstone.

Але деякі речі залишаються незмінними. Це баланс і геймплей, які добре відомі шанувальникам оригінальної стратегії. Морхайм обіцяє, що в цілому гра залишиться такою самою. Тільки з поліпшеною графікою і можливістю наближати поле битви, отримуючи більш деталізовану картинку.

«StarCraft — це чиста витяжка ДНК Blizzard. Ця історія, цей баланс, всі ці дрібні деталі відображають наші довгострокові обов'язки по відношенню до всієї ігрової індустрії. Вона була основою змагального гейминга і кіберспорту протягом двадцяти років. Разом з   StarCraft: Remastered ми модернізуємо графіку, аудіо і онлайн-підтримку гри, щоб наші гравці могли насолоджуватися StarCraft протягом ще двадцяти років.»

Є ще одна хвилююча новина, що стосується StarCraft. Оригінальна версія, яка вперше вийшла в 1998 році, тепер стає абсолютно безкоштовною. 30 березня оригінальний клієнт   StarCraft: Brood War буде оновлено до версії 1.18a. Гра стане повністю безкоштовною з моменту поновлення, в якому буде доопрацьована сумісність з системами Windows. У цій версії гравці зможуть навіть зіткнутися ніс до носа з тими, хто буде грати вже з   StarCraft: Remastered.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях