Новини
Понеділок, 06 березня 2017 09:31

Стратегічний симулятор MachiaVillain виходить восени цього року

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
Стратегічний симулятор MachiaVillain виходить восени цього року

Студії Wild Factor та Gambitious Entertainment представляють свій новий проект, MachiaVillain. Це симулятор менеджменту, де гравцеві дається можливість заправляти зловісним особняком для звичайних людей, які повстали померлих і жахливих монстрів. Розробники заявляють, що надихалися вони різноманітними класичними іграми, такими як Dungeon Keeper, а також сюжетними стежками для старих фільмів жахів. У гри вийшов трейлер, а повноцінно пограти в неї вийде не раніше, ніж восени 2017 роки (точна дата виходу поки не вказана).

Суть гри MachiaVillain проста. Ви будуєте свій зловісний особняк, після чого запрошуєте туди нічого не підозрюють місцевих людей. Потім ви заманювали їх в приготовані пастки (тут буде, куди розвернутися) і влаштовуєте натуральну різанину (обов'язково за правилами). А ще ви піднімаєте монстрів, яких тут більше двадцяти типів. Всі вони натхненні вашими улюбленими зомбі, вампірами, перевертнями і іншими героями дитячої хеллуінской вечірки.

Вам належить зібрати під своїм початком миньонов у вигляді цих самих монстрів. Вони будуть допомагати вам займатися зловісним особняком. Також гравцеві буде потрібно, використовуючи особливі здібності і бойові стилі монстрів, покращувати особняк і керувати ним так, щоб зловісні міньйон відчували себе як вдома. Більш того, гравець може використовувати предмети обстановки і залишилися частини людських тіл, щоб створювати нові предмети, призначені для забезпечення безпеки особняка. Ви ж не хочете, щоб до ваших чудових монстрів і відмінного маєтку дісталися всякі мисливці за надприродним?

В загальному, мета гри полягає у тому, щоб перетворити невинне маєток в найстрашніший зловісний особняк на планеті. Але є у неї і ряд правил. По-перше, ви повинні вбивати всіх своїх мимовільних в'язнів. По-друге, вбити їх можна тільки тоді, коли вони одні. Тільки якщо вони не займаються сексом, тоді можна валити парочками. По-третє, незаймана повинна помирати останньою. По-четверте, ви можете влаштовувати криваву баню тільки вночі. І, по-п'яте, ви ні за що не повинні вбивати собаку. Ніколи.

Що трапиться, якщо ви все-таки порушите ці правила? Хто знає. Але навряд чи щось хороше. Щоб дізнатися, залишилося дочекатися осені і безпосереднього релізу гри.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях