Новини
Понеділок, 06 березня 2017 09:26

Анонс гри Heaven's Vault в пригодницькому жанрі від творців 80 Days

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Анонс гри Heaven's Vault в пригодницькому жанрі від творців 80 Days

Розробник Inkle найбільш відомий своєю оповідної грою про подорожі 80 Days, а також фентезі-адаптацією Sorcery !. Компанія анонсувала свій новий проект, який потенційно може виявитися вельми цікавим. Це Heaven's Vault, така собі суміш податливою графічної новели і гри в пригодницькому жанрі з відкритим світом. У Inkle заявляють, що вона стане їх найбільш амбітною, красивою і заплутаною грою з усіх, створених ними.

В Inkle для цієї гри переробили ексклюзивний движок Ink, а сама адвенчура-новела намальована буде в естетичному ручному стилі. Натхненна вся ця графіка була ісламським художнім мистецтвом, архітектурою і каліграфією. Точно також, як і арти з персонажами для Banner Saga від розробника Stoic.

Деякий вплив на гру надали франшиза про Індіану Джонса і "СТАРГЕЙТ", також як і новели Реймонда Чендлера і Джина Вулфа. Частку впливу безпосередньо на відкритий світ в свою чергу надали такі ігри як Witcher 3, Firewatch і Shadow of the Colossus. Гра Heaven's Vault виглядає немов емуляція The Last Express в режимі реального часу, а отрисовка пазлів нагадує The Witness Джонатана Блоу.

Гра Heaven's Vault

Так, виходить той ще мікс. Варто відзначити, що саме впливу, а не запозичення. А в центрі оповідання цієї графічної новели буде історія Алії Елазри, жінки-археолога, що досліджує заплутану історію її рідної планети, Небули. Але працює вона не одна, а з роботизованим компаньйоном, якого звуть "Шість". Разом вони зможуть розгадати заплутані загадки історії планети, а також дізнатися секрети, здатні змінити все майбутнє.

Heaven's Vault

Гра поки знаходиться на дуже ранніх стадіях. Представники студії-розробника кажуть, що вже завершено прототип, та й самі вони чудово уявляють, що хочуть отримати на виході. Але роботи з грою належить ще дуже багато. Вона не буде закінчена в самий найближчий час. Але візуальна новела від Inkle це те, на що дійсно необхідно подивитися, тому що покладені очікування студія зазвичай виправдовує. Будемо чекати більш точну інформацію про розробку гри і датою виходу!

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях