Новини
Субота, 11 березня 2017 17:06

Пригодницька ритм-гра The Artful Escape of Francis Vendetti все-таки побачить світ

Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Пригодницька ритм-гра The Artful Escape of Francis Vendetti все-таки побачить світ

Гейм-дизайнер Джонні Гальватрон вперше накидав монстрів з   The Artful Escape of Francis Vendetti в своєму зошиті з математики ще рік тому. "Я не був найкращим студентом в класі з математики",   — говорить Гальватрон, вказуючи на космічного кита і суборбітальну медузу. Коротке демо вийшла гри було продемонстровано на виставці PAX East. І по ньому ми бачимо психоделічного екшн-платформер, виконаний у своєрідній гліттерной естетиці з однаковою послідовністю акордів.

У грі замальовки Гальватрона візуалізовані як величезні блискучі створення, які викликають головного героя, Френсіса вендети, на спільну джем-сесію. В результаті вийшла ритм-гра по типу "Саймон говорить", гімном якої стають рок-композиції вісімдесятих. Дядько вендети нагадує Боба Ділана. І його музичні амбіції направляють головного героя в грі крізь царство космічних монстрів. Сам вендети серед всього цього шукає власне музичне натхнення.

Пригодницька ритм-гра The Artful Escape of Francis Vendetti

вендети може здійснювати стрибки, подвійні стрибки і джем, натискаючи одну і ту ж кнопку. В процесі джему герой програє соло, яке відправляє його ковзати через печери. А все навколо виглядає так, немов вкрите цукровою пудрою. Колірна палітра складається з відтінків рожевого, фіолетового і блакитного. Сам Гальватрон називає її хаотичної.

До того, як почати займатися дизайном ігор, Джонні Гальватрон був співаком, гітаристом і лідером австралійської рок-групи The Galvatrons. Левову частку звукового супроводу гри The Artful Escape of Francis Vendetti він написав сам за участю іншого музиканта, Джона Ейбрахамса.

Гра The Artful Escape of Francis Vendetti

На виробництво гри збиралися кошти на платформі Kickstarter, однак кампанія провалилася, так і не окупиться. Але після цього на гру звернув увагу видавець Annapurna. Пригодницька інді ритм-гра поки не отримала повноцінної дати релізу, але вона точно вийде на платформи Xbox, PS4 і PC. Правда, вже не в цьому році. Але вона точно стане науково-популярної оперою в форматі платформера, подібної до якої ви нічого ще не бачили.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях