Новини
Середа, 31 травня 2017 13:41

Ноутбук NVIDIA Max-Q товщиною в 18 мм стане найтоншим і полегшеним ігровим лептопом

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
Ноутбук NVIDIA Max-Q товщиною в 18 мм стане найтоншим і полегшеним ігровим лептопом

Розробники з PC-індустрії нарешті почали розуміти, що геймерам хотілося б перенести ігрові потужності стаціонарних комп'ютерів в ноутбуки. Але у них немає бажання тягати з собою важенну бандуру, напхану високотехнологічним залізом. На ринку все частіше починають з'являтися полегшені тонкі ноутбуки для геймерів, переносити які набагато простіше, ніж громіздкі гральні цеглини. Більшості з них далеко до тонкощі ультрабуків. Але не новим Max-Q від NVIDIA. Розробники стверджують, що нас чекає покоління ігрових ноутбуків трохи товщі, ніж MacBook Air.

Ви тільки подумайте: MacBok Air останнього покоління не більше 17 мм по товщині, він один з найлегших, представлених на сучасному ринку. Але серйозні ігри він не тягне, на геймерів абсолютно не розрахований. NVIDIA Max-Q будуть в 18 мм завтовшки, при цьому начинені залізом, яке за потужністю виявиться таким же, як у самих просунутих ігрових ноутбуків.

Ноутбук NVIDIA Max-Q

Термін Max-Q пішов від NASA. Він позначає максимальний тиск, при якому на максимум виводиться аеродинамічний стрес. Звичайно, ігрові ноутбуки не літають в космос, в NVIDIA просто підробили цей концепт під дизайн своїх нових пристроїв. Як конкретно цього вдалося домогтися і наскільки добре дизайн поєднується з продуктивністю, розробники поки не пояснюють.

Ноутбуки NVIDIA Max-Q будуть працювати на тій же відеокарті GTX 10 на базі Pascal, яка так полюбилася геймерам. Від моделі 1080 до більш дорогих і просунутих її сестер. Ноутбуки також будуть оснащені технологіями GeForce, серед яких буде і WhisperMode. В NVIDIA обіцяють, що вони не перетворяться в бомби уповільненої дії через поєднання просунутого заліза і стисненого формату.

Ігровий ноутбук NVIDIA Max-Q

Звичайно, щоб повірити, необхідно самостійно випробувати і протестувати. І чекати довго не доведеться. Компанія-розробник обіцяє, що ноутбуки Max-Q, оснащені відеокартами NVIDIA GeForce GTX 1080, 1070 і навіть 1060 надійдуть у продаж вже 27 червня. Однак, скільки вони будуть коштувати, поки невідомо.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях