Новини
Вівторок, 28 березня 2017 07:41

Анонсована гра Lifeless Moon від творців Lifeless Planet

Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)
Анонсована гра Lifeless Moon від творців Lifeless Planet

Гра Lifeless Planet, де гравцеві потрібно було дослідити віддалену від нашої планету, не так сильно вражала, як багатьом того хотілося б. Але, не дивлячись на те, що свого часу вона не стала проривом в ігровій індустрії, ідея і подача були цікавими. Гра пропонувала пройти стильну і дивну історію в дусі п'ятдесятих років в жанрі наукової фантастики. І розробники, студія   Stage 2 Interactive, анонсували нову гру, пов'язану з цією. Lifeless Moon, над якою поки тільки ведеться робота, стане приквелом, сфокусованим на різноманітних загадках.

Події нової гри розгортатимуться в ранніх сімдесятих, задовго до подій попередньої частини. І по тизер ті, хто вже грав в Lifeless Planet, можуть випробувати схожі з нею відчуття: двоє астронавтів на місії на місяць виявляють, що їм доведеться зіткнутися далеко не з тим, що вони очікували. Однак, засновник студії, Девід Борд, стверджує, що Lifeless Moon, незважаючи на те, що проходить абсолютно в тій же всесвіту і подієво раніше, не стане прямим сіквелом до Lifeless Planet.

Гра Lifeless Moon

Борд пояснює:

«Історія Lifeless Moon базується на моїх ранніх концептах для Lifeless Planet. Там історія пішла в іншому напрямку, але ідею я вирішив зберегти як можливий варіант для іншої гри. Тому, незважаючи на те, що історії не пов'язані безпосередньо, дія відбувається в одній всесвіту. Однак, дві історії тісно пов'язані, в якійсь мірі Lifeless Moon стала духовним наступником Lifeless Planet. Шанувальники попередньої гри напевно знайдуть тут знайомі елементи і, сподіваюся, насолодяться ними.»

Lifeless Moon

Гра Lifeless Moon виявилася більш сфокусованої на пазли, ніж її попередниця. Борд стверджує, що геймплей "стане компліментом у бік містичних і психологічних тим історії". Ще не відомо, на які платформи розробляється гра, але студія точно планує підтримку VR. Творці розраховують на те, що іграбельності бета-версія з'явиться вже в цьому році.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Підписатись на новини

Підписатися на найцікавіші новини нашого сайту

По платформах

Мы в соцсетях